vin-stor

Velkommen til Vin afdelingen

I vores over 100 m2 store vin afdeling finder du et stort udvalg af vine fra alle de populære vinområder i verden.

Som et eksempel kan vi nævne Australien hvor vi samarbejder med det kendte vinhus Hardy. Argentina, der er blevet rigtig IN, inden for de sidste par år, er også rigt repræsenteret. Specielt vores reserve udgave af Argento serien, har rigtig ramt danskernes smagsløg.

Fra Chile er det vinhuset Concha Y Toro med Casillero del Diablo der dominerer, og endelig kan vi nævne Italien.

Italien er et spændende vinland og godt repræsenteret i vor vin afd. med bl.a. Barolo-, Brunello.- Amarone,- og de lidt mere anonyme frugtrige vine. Vinene fra Italien er virkelig noget danskerne sætter pris på.

Vort sortiment indenfor 3 liters Bag in Box vine er ligeledes meget stort, og der sker hele tiden udvidelser på dette område. Der er en markant stigning i kvaliteten på disse vine.

Vort faste sortiment er meget stort, men derudover, er vi meget opmærksomme på gode og billige restpartier af enhver art. Vi har et stort sortiment i 6 stk`s færdige kartoner, og vi prøver hele tiden nogle nye varer.

Skulle du have overskydende flasker tager vi dem gerne retur. Vi vil hellere have du bliver glad for det du har købt, end du skal ærgre dig over, du har nogle flasker i overskud.

Det samme gælder køb til større arrangementer - vi tager altid retur, husk blot at gemme bonen.

Vin er en tillidssag og ofte er man lidt usikker på hvad man skal købe til hvad. Her kan vi give råd og vejledning, så ønsker du hjælp står vi altid til rådighed.

Salgsleder vin og spiritus - Christian Rasmussen