Bistro-stor

Kom ned og hent vores brochure på mad ud af huset,

eller hent den som PDF-fil

Velkommen til Spisekrogen

Spisekrogen tilbyder som det eneste spisested i Helsinge mad fra et traditionelt køkken, hvor vi tilbereder maden fra bunden.

Spisekrogen er et sted for alle i uformelle og hyggelige omgivelser. Her kan du nyde både det traditionelle danske og udenlandske køkken på vores menuer og buffet.

Spisekrogen tilbyder mad ud af huset. Du bestiller bare, -og festen kan begynde.

Vi kan hjælpe med at sammensætte alt, lige fra de lækreste festmenuer til almindelige middagsretter.

Det er vores ønske, at tilbyde vores kunder, rigtig gode madoplevelser til rimelige priser.

Kontakt os på telefon eller henvend dig i Spisekrogen hvis du ønsker at bestille eller at få et tilbud.

OBS ! Bestillinger modtages ikke på mail

Køkkenchef - Berit Lindholm