slagter stor

Velkommen til slagterafdelingen

Har du brug for hjælp eller råd er vi 4 faglærte slagtere. Vi tilbyder bl.a. knivslibning og kyndig vejledning angående tilberedning.

Vi udskærer gerne efter ønske.

Vores profilvarer er Premium oksekød, dansk kalvekød Frisengård kylling og Bornholmer gris. Vi laver selv røgvarer og har også eget pølsemageri.

Vi er behjælpelige med kød til hverdag og fest. Vi sætter en ære i god service og er også behjælpelige ved bankospil og lignende.

Slagtermester - Allan Nielsen