Bestyrelsen

Bestyrelsen i Helsinge Brugsforening byder jer alle velkommen i vores butik – Kvickly Helsinge.

Med Kvickly Helsinge er det vores mål at være en markant medspiller inden for dagligvarehandelen i vores lokalområder. Kun herved kan vi bevare og udvikle vores butik som det naturlige indkøbssted.

Med et dygtigt og venligt personale vil vi sikre, at det bliver naturligt og en oplevelse at foretage sine indkøb hos os.

Vi vil med et bredt varesortiment af høj kvalitet sikre, at de enkelte kunder og medlemmer får mulighed for det frie varevalg, der passer bedst i den enkeltes forbrug og indkøbsmønster.

Vi glæder os til at se jer i vores butik.

Bestyrelsen

naestformand hugo  FOTO PÅ VEJ skribent bjarne