bageri

Velkommen til Bageri og Konditori

Kvicklys bager fører et stort udvalg af morgenbrød, grovbrød, franskbrød samt vores populære rugbrød. Til den søde tand har vi et kæmpe udvalg i wienerbrød og kager.

Husk at bestille kagemanden eller konen til børnefødselsdagen.

Har du specielle ønsker til netop din fest, så kontakt en af vore dygtige konditorer for gode ideer. Vi kan lave billeder på kagerne eller dit firma logo.

Vi er specielt gode til at lave bryllupskager

Bagermester - Kristian Orlik